cacao

cacao cerenomie

Traditionele cacao, of35% cacaoboter, is een halfvloeibare vaste stof die donkerbruin van kleur is. Een goede basis voor een goede bittere chocolade is zwaar. Een reep pure chocolade moet bijvoorbeeld een cacaogehalte van 35% hebben. Veel pure chocolades zijn van nature zoet. Pure chocolade van goede kwaliteit moet lekker zijn zonder te zoet te zijn. 35% cacaoboter heeft een zoetfactor van minder dan 0,5% per gewicht aan cacaoboter.

Steel-cut haver is een snelle voeding. Net als chocolade is ook havermout verkrijgbaar in bijna elke smaak. Het belangrijkste verschil met “steel-cut” haver is dat het in kleinere stukjes wordt gesneden.

Pure Chocolade

Tot slot, pure chocolade? Het is hetzelfde als witte chocolade, alleen donkerder. Chocolade is een oplosbare zoetstof (25% van de ures is suiker), en kan dus niet worden vermeld als een biologisch product in de groenten en fruit Dit is een vrucht.

Pure chocolade wordt, in tegenstelling tot gewone chocolade, niet gemaakt van van nature zoete vruchten zoals kokosnoten, maar is gemaakt van cacaobonen en verzadigde vetten, net als bij gewone chocolade. Het belangrijkste verschil met pure chocolade is dat hij bitterder is, hoewel hij op zichzelf niet te bitter is om te eten. Hetzelfde geldt voor witte chocolade.

Weberisatie

In de laatste 2 decennia, maar voor de komst van computers, zijn mensen vlees gaan mijden. Eiwit was het belangrijkste dat de mens nodig had om het eiwit in zijn dieet te vervangen. Aangezien vlees zo’n eiwitrijk voedingsmiddel is, moeten mensen een passende hoeveelheid eiwit in hun dieet hebben om ervoor te zorgen dat hun hormonen en organen optimaal functioneren.

Dit is waar het slachten om de hoek komt kijken. Maar waarom eigenlijk vlees slachten? Wel, afgezien van de ethische aspecten, is er ook een zeer praktische reden waarom mensen het doen.

De hierboven geciteerde opmerking werd gemaakt om de kwestie van het onnodig slachten van dieren aan de orde te stellen om de enorme hoeveelheden vee te kunnen voeden die nodig zijn om de steeds groeiende wereldbevolking te voeden.

De grote hoeveelheden vee in de wereld betekenen dat er op veel verschillende plaatsen capaciteit is om de voorspelde 10-jarigen te voeden. Maar in plaats van te worden geslacht en naar één plaats te worden gestuurd voor de slacht en dus levenslange levering van vlees voor één generatie, komt er nu een nieuwere, aangepaste vorm van vlees in beeld.

Dat klopt mensen, de reden waarom er bergen veecapaciteit zijn en toch geen druppel melk in de hele wereld is niet te wijten aan de kwaliteit van het vlees, maar aan het feit dat melk een zuivelachtig product is dat ook in die gasachtige vorm wordt verpakt omdat het een melkachtige substantie is.

Vee krijgt hormonen toegediend, wordt met antibiotica behandeld en wordt geconcentreerd in voederplaatsen. De kans dat er bacteriën in het vlees zitten is zeer klein, maar de kans dat er een zekere mate van EPA ( Ecologische Anoxie) in het vlees zit, wordt in de meeste gevallen geacht aanwezig te zijn.

Dit betekent dat de HairispREAD 1000 Adventuristen en 6000 menselijke Adventuristen die van plan zijn hun vlees op wereldschaal uit te zetten, veel verser voedsel te eten hebben. Vooral omdat zij geen ingeblikte of in de zon gedroogde produkten kopen, maar vers geplukte en dus in biologische staat verkerende produkten.

Reizen naar de weiden van de Goden waar geen mens ooit heeft gezien en alleen God oren heeft voor het gebed. Ja echt waar! Ik heb het daar over de Bijbel en het gebed. Daarin zegt de Heer: Ik geef u elke zaaddragende plant op de hele aarde en elke boom die vruchten heeft met zaad erin. Zij zullen u tot voedsel zijn. En aan al het gedierte der aarde en al de vogels in de lucht en al het gedierte dat zich op de grond beweegt – alles wat de adem van het leven in zich heeft – geef ik elke groene plant tot voedsel.” Door God gegeven voedsel dat leeft. We leren nu pas hoe we moeten leven als God. Als we eenmaal ontdekken hoe we door Zijn genade en Zijn woord (de Bijbel) moeten leven, worden we plotseling overgeplaatst naar een nieuwe planeet – het paradijs. Het paradijs hier op aarde gaat evenzeer over ons geestelijk en spiritueel leven als over ons lichamelijk leven.

Maar niet elke plant en elk dier is hier op aarde vegetarisch gemaakt. In feite is al het vlees aan dieren gegeven voor voedsel. In het begin waren de mensen meestal vegetarisch, maar het was niet de bedoeling dat dit het grootste deel van de geschiedenis zo zou blijven. Ongeveer 5-6 duizend jaar geleden vertelde God Zijn volk dat zij de heidense praktijken en overtuigingen moesten accepteren als zij deel wilden blijven uitmaken van dit uitverkoren volk (de Israëlieten) zij moesten zowel de praktijken als de overtuigingen van andere volken accepteren. Het Israëlitische volk dat Egypte verliet voor het Beloofde Land, moest dat ene ding accepteren.

Related Post