De stem van de keuze

Leiderschapscoach

De meeste mensen leiden een bestaan dat meer ingetogen is dan leven in zijn of haar passie. Het is een leven gevuld met stress, druk, angst en ongelukkigheid. Persoonlijk leiderschap gaat over het nemen van controle over ons eigen leven en het leiden van meer vervullende levens door het ontdekken van ons talent en het vervolgens te vervullen. We kunnen allemaal manieren vinden om een meer vervuld leven te leiden.

Als we ons potentieel willen realiseren, moeten we eerst afrekenen met onze zelfbeperkende overtuigingen. Vaak gebruiken we onze verbeelding om denkbeeldige obstakels in ons leven te creëren. We multitasken voortdurend terwijl onze geest vastzit in een negatieve innerlijke dialoog. We veroordelen onszelf voortdurend en geloven dat we op bepaalde gebieden in ons leven tekortschieten.

Om die overtuigingen te ontkrachten, moeten we actie ondernemen. We moeten de dingen doen waar we onszelf mee zien worstelen en waarvan we denken dat we ze zijn. Om het gemakkelijker te maken, ga ik een bekend voorbeeld gebruiken. Het is tijd om te stoppen met de luidruchtige gesprekken in de hoek, om stil te zijn in je eigen geest. In veel motiverende programma’s vertellen ze ons dat we onze eigen kookkunsten en Keizerrijken moeten opeten. Vlug en nog eens! We moeten in ons leven kijken en onze innerlijke stem vinden (of stem in onze emoties) die roept: “Ik zal het doen!” of “Ik kan mijn geestelijke gezondheid niet verliezen!” en ons fysieke lichaam voeden met de extra voedingsstoffen die we missen. Klinkt dat bekend? Wie is onze held? Waarom zijn we niet bereid om onze eigen stem te ontwikkelen?

Onze oorsprong leerde ons een droom, een beeld van een mogelijkheid. Je reis naar je eigen innerlijke stem moet je vervullen met passie, anders zul je nooit de woorden spreken: “Ik kan dit.” jeugd…………vertrek, werk en uiteindelijk “bewijs het.” De behoefte om steun te werven, voor het gezicht van het maken van een nieuw leven in nieuwe omstandigheden, is nog sterk. Het is prijzenswaardig om de wil te hebben om te gedijen in dit soms moeilijke leven.

Je moet doen alsof je geliefd bent. Je moet apart staan en je eigen aparte droom zijn. De meesten van ons luisteren naar die stemmetjes op de achtergrond; dat zeurende stemmetje van zorgen, angst en twijfel. Op elk moment moet je de richting van je gedachten veranderen. Je moet jezelf afvragen, “wanneer in het leven zal ik geliefd zijn?”

Vaak in een moment van mijmering, duikt de stem van keuze op. De stem van de mogelijkheden. Het zijn de stemmen die ons vertellen dat we ondanks onze pijn, onze eigen stem moeten vinden, op onze eigen manier moeten leven, want we zijn waardig en verdienen ons eigen leven.

We vallen vaak in maatschappelijke normen. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de mensen hun baan niet leuk vindt. Dit is niet de stem van vrijheid, hoop en bevrijding. De stem van J.O.B.

Soms is de grootste leraar met wie ze zich omringen. Als je erbuiten wordt gelaten omdat “we te veel aan de hand hebben, we het te druk hebben” zul je uiteindelijk vervallen in het niet-genoeg-zijn waarin je verslagen bent.

Individuen kunnen het meeste potentieel in zich hebben, maar hun motivatie komt van thuis blijven en volgen wat hen gelukkig maakt. Naar buiten gaan en de dingen doen die ze willen doen, de dingen waar ze gepassioneerd over zijn, creëren dit enthousiasme dat door hun leven dringt en een kalmerend effect heeft op de persoon tot wie ze spreken.

Maak keuzes in je leven die je zullen helpen je eigen Potentieel te ontwikkelen.

grens kan wel of niet een wens zijn. De stem van individualiteit is wat je er zelf van maakt. In deze vrijheid is je eigen stem de Ster die je je hebt voorgesteld.

Related Post