De voordelen van een Life Coach

Afvallen Breda

Een Life Coach is een persoon die dezelfde doelen heeft als jij. Zij zijn er om u te helpen deze doelen te bereiken.

Een Life Coach zal niet alleen uw problemen oplossen, maar zal u helpen om uw doelen te bereiken. Zij voorzien je van alle middelen en steun die je nodig hebt van anderen in je reis. Meestal is de verhouding ongeveer 3 tot 1 – wat gunstig is.

Een Life Coach helpt je om op verschillende manieren in contact te komen met je familie, vrienden en werknemers. Ze helpen je in alle aspecten van je leven – formeel of informeel. Tijdens deze fase van het bereiken van je doelen, moet je misschien veel van de veranderingen die nodig zijn om je doelen te bereiken ook daadwerkelijk doorvoeren. Deze veranderingen kunnen aspecten van je leven beïnvloeden die je voorheen voor jezelf hield.

Vaak houdt een Life Coach contact met cliënten en hun familie en vrienden, om hen op de hoogte te houden van hun vorderingen en hen op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.

Bij life coaching zijn doorgaans veel verschillende gebieden van het leven van de cliënt betrokken. Om effectief te zijn moet je weten waarom je bepaalde veranderingen aanbrengt. Vraag jezelf af “Waarom wil ik dit doen?” Bepaal dan hoe je zeker zult weten of die veranderingen werken. U weet bijvoorbeeld misschien niet of uw gewicht niet meer onder controle is, maar u kunt misschien wel uw boodschappenrekening verlagen door alleen vers fruit te kopen.

Afhankelijk van waar u mee te maken hebt, moet u misschien ook vaststellen wat uw doelen zijn. Bepaal in deze stap ook wat je moet doen om je doelen te bereiken. Bijvoorbeeld, als je doelen zijn om je lichaamsvet te verminderen of je bent een vrouw die behoefte heeft aan financiële begeleiding, dan moet je misschien bepalen wat de beste manier is om geld te verdienen.

Nu dat u uw doelen vastgesteld moet je bepalen wat precies uw fitness-programma bestaat uit. Om de beste resultaten te bereiken een goede cdn programma zal bestaan uit de volgende:

1. Personal Trainer- die de beoordeling zal uitvoeren

2. Voedingsplan- uw voedselinname aanpassen om u op het pad naar gewichtsverlies te houden

3. Cardiovasculaire oefeningen- fitness om het hart te laten pompen

4. Glute werk- werk aan uw gluteus spieren

5. Een gezonde levensstijl- maak positieve levensstijlkeuzes zoals het aanhouden van een gezond dieet, het beheersen van stress management technieken, en het hebben van voldoende rust en ontspanning periodes.

6. Individuele hulp – de beste professional die u kunt vinden als u bepaalde stukjes van de fitnesspuzzel mist.

Naast deze hulpmiddelen hebt u een goed supplementenprogramma nodig om uw immuunsysteem te helpen versterken. Soms veroorzaken bepaalde voedingsproblemen gewrichtspijn of zelfs pijn aan de bron van uw probleem. In deze gevallen kunt u extra ondersteuning nodig hebben. In deze gevallen zult u een holistische gezondheidsexpert moeten raadplegen die de problemen bij de wortel van uw probleem kan aanpakken.

Related Post