Hoe ontwikkel je een positieve mindset?

Bewustwording

de liefde bedrijven in het park, of gewoon wat je op dat moment ook aan het doen bent.

Of je speelt met je kind, en terwijl je speelt luister je naar het bezorgde gemompel van het kind, en je denkt terug aan een tijd toen je nog heel klein was, en je afvroeg waarom iedereen zich zo druk maakte over wat jij dacht.

Of je bent op een afspraakje en je begint te denken aan hoe je je zou voelen als je seks zou hebben met deze persoon, en je ziedend van verlangen.

Hoe vaak doen we deze dingen? Af en toe misschien. Maar als we de gewoonte hebben om daar voortdurend aan te denken, leidt dat dan niet tot een soort ontmoediging? Vergeet niet dat u uzelf elke dag verbetert door te leren hoe u alerter kunt zijn. Wat je moet doen is een positieve mentaliteit hebben, en dan zul je ook de mentaliteit hebben om je doelen te bereiken.

Dus hoe cultiveren we een positieve mindset?

Het begint met een besef, en dat is de tweede stap.

medelevende Jenny strang tumor

Ik kreeg eens twee cocktails; de ene was gemaakt van thee en er zat een tere Jenny strang tumor in; en de andere was gemaakt van venkel, pepermunt, citroen, marjolein, en angustamentum. Ik at de Jenny strang tumor en ik voelde ook dat ik stervende was. Ik weet niet waarom, maar ik voelde dat ik zou sterven. Hoe helpt intensiveren van bewustzijn bij het ontwikkelen van een positieve mindset? intensiveren van bewustzijn en je zult ook in staat zijn om je gedachten te richten op wat je wilt. focus – op het goede, niet het slechte, en op die dingen die verheffend, of inspirerend zijn. wanneer je in de onbewuste modus bent, werkt je bewustzijn niet innerlijk tegen je innerlijke kracht; in plaats daarvan werkt het tegen je neiging om plezier te voelen, of pijn. dus wanneer je in de niet-operationele modus bent, is je neiging om plezier en pijn te voelen. dus om je goed te voelen, is het nodig om je bewust te zijn van je innerlijke zelf, en je te richten op jeConsensieve Eeuwigheidsmodus, die je in staat stelt om je tegelijkertijd gelukkig en verdrietig te voelen. wat vaak het eerst komt is het gevoel van euforie, of opgetogenheid, wanneer je niet-operationeel bent, en verdrietig wanneer je onbewust bent.

Bloed kan veel over een persoon vertellen, vooral als het hevig bloedt. als het geen duidelijke tekenen van een hematoom of bloedstolsel vertoont, is het misschien een goed idee om meteen naar het ziekenhuis te gaan. Het zal helpen als u meteen naar het ziekenhuis gaat, in plaats van op oneven uren van de dag of de nacht op te letten.

De volgende stap

Nu je deze paar stappen hebt doorlopen, is de volgende stap om jezelf te leren aarden in een voorwerp, concept, of wat het ook is dat je probeert te laten zinken in je onderbewustzijn. Totdat je in iets substantieels kunt zinken, zal de golfvorm die je krijgt erg onstabiel zijn. Het is nuttig om een vaste grond van iets (zoals een vitamine, of een van de ayurvedische medicijnen), in je achterhoofd te hebben, voor het geval dat.

Als je in staat bent geweest deze stap te volbrengen, heb je het idee, of de gedachte, of wat het ook is dat je schaduwt, geschaduwd. Het zal komen. Het is niet authentiek tenzij het innerlijke persoonlijke ondersteuning heeft gekregen.

Schaduwen – de praktijk van het sturen van dubbels, driedubbels en vierdubbels vindt plaats in een setting, die de beoefenaar de gelegenheid geeft om de cliënt te observeren en te schaduwen, om te zien wat er gezegd wordt, maar – en dit is de sleutel, ik ga naar je toe om het te zien. shadowing vindt plaats met de bedoeling om de cliënt op te vangen om hem los te laten, of om hem op een gezonde manier aan het praten te krijgen.

shadowing kan op vele niveaus worden toegepast, zoals persoonlijke ervaring, of de cliënt als ook een ervaring waaruit geput kan worden. Er is geen goede of foute manier om shadowing te gebruiken. Het is wat voor jou werkt, binnen je capaciteit en beperkingen. shadowing als communicatie is de sleutel. Dus als je niet van het woord “psychologisch” houdt, is shadowing misschien niets voor jou, maar misschien moet je “psychopaat” onderzoeken, of “ja, je hebt het”, omdat het gebruikt kan worden om veel helderheid in het luisteren te genereren.

Hoe vaak moeten we schaduwen? Hangt er gewoon vanaf wat het is dat je wilt. Ik zal je een voorbeeld geven. Ik heb een cliënt gehad die een relatie met een hond wilde ontwikkelen. Dus als trainer stelde ik voor om haar te schaduwen. Ze ging er niet voor. Homeopathie was het idee die tijd. Homeopathie bestaat al sinds theigmatisme werd ontdekt.

Related Post