Hoe ontwikkel je je bewustzijnsfase?

Bewustzijnscoach

textiel, of wat dan ook, je bent aan het lezen of wat het ook is dat je graag doet, je bent je bewust van je omgeving, je bent je bewust van de mensen, de geuren, de geluiden, het gevoel van het weefsel van de stad … en dan stop je plotseling, of je betrapt jezelf erop dat je je zorgen maakt of je denkt aan iets anders en je bewustzijn verschuift naar datgene waar je aan denkt. Dit verschuivende bewustzijn kan gebeuren tijdens het rijden, of tijdens het lezen, of tijdens het doen van een

Om je bewustzijn te ontwikkelen en dit bewustzijn te controleren, is het ontwikkelen van wat psychologen de ‘posities van comfort’ noemen. Waar we ons op richten is het creëren van een gevoel van comfort, of gemak, of gemoedsrust. (Hoe wordt iemand rustig?)

In plaats van steeds te proberen na te denken over wat u aan het doen bent, probeert u aandacht te schenken aan de actie die u onderneemt. Vermijd de verleiding om u te haasten, stil te zijn, of om met uw auto een eind te rijden. Elk van deze activiteiten kan ervoor zorgen dat u gespannen raakt en u een hartaanval bezorgt. Oefen met het nemen van de actie van het moment.

Als u aan het werk bent, of misschien op school, probeer dan door het werk te gaan in plaats van na te denken over wat u nog moet doen, of te proberen u te herinneren wat u gezegd hebt. Let op hoe u uw handen gebruikt, uw voeten beweegt, de trap neemt, uw toon controleert, kunt u uzelf horen spreken. Spreekt u in het openbaar? Weet u dat u er dwaas uitziet met de strategieën van het moment? Kun je iets anders doen, je op iets anders concentreren.Ga door je dagboek en maak de zinnen af. Maak de gedachten die zijn opgekomen af.Denk aan iets wat je altijd al hebt willen zeggen, maar nooit hebt kunnen zeggen.Denk aan wat je wilt zeggen. Denk aan de perfecte zin.Doe alsof je hier al eerder over hebt nagedacht, wat zou je kunnen zeggen?Als je deze oefening doet, zul je merken dat je een andere flow hebt op communicatie. Niet alleen zult u in staat zijn betere zinnen te bedenken, maar u zult ook in staat zijn de bedoelde betekenis van de zin te intuïtiveren en te ontcijferen. Dit maakt u meer bewust van wat u zegt. U zult ook in staat zijn om meer eiwitten en minder vet op te bouwen.

Als we nog een stap verder gaan, zullen we in staat zijn om de overtollige energie en fobie die we hebben opgebouwd te beteugelen, niet door sorry tegen jezelf te zeggen (zoals wanneer je sorry tegen jezelf bedoelde), maar door zelfhypnose te beoefenen. Dan zul je merken dat je meer geduld met jezelf hebt en in staat bent om daadwerkelijk te genieten van de “vrije” delen van het leven (zoals het daadwerkelijk luisteren naar muziek). Deze ene tip zal je leven veranderen.

Voor degenen die willen dat hun leven een beetje minder stressvol is, is er een tip die je kunt geven die je kan helpen? Misschien wilt u uw neiging om u zorgen te maken verminderen. Gun uzelf een pauze en verander uw omgeving om u te helpen met uw gevoelens om te gaan.

Creëer het middelpunt

Creëer het middelpunt

Je weet dat er een oceaan vol water is, maar waar spoelt het naar toe? Het verdwijnt in de atmosfeer en in de hele schepping. Hetzelfde geldt voor jou. Veel van je gedrag kan worden afgeleid van je spirituele kant. Wat trek je als eerste aan; wat word je?” Het is je Centrale Stadium. Het is de plaats waar je je wezen transformeert en manifesteert. De plaats waar je gecentreerd bent.

Dr. vigil besprak dit concept in zijn boek, “Center of the Mind.” Er zijn vier aspecten van je Center Stage en dat zijn; het gebied van je lichaam waar je bent of overweegt naar toe te bewegen of te groeien (aanraken, beweging of expansie), het gebied van je leven waar je in werkt – het centrum van je wezen of de reis (helderheid van je Wezen), het gebied van je leven waar je in leeft – je emotionele leven (pijn, plezier, positieve lof, negatief oordeel, etc.), en je relatie met jezelf – hoe je je verhoudt tot je Wezen in het huidige moment.

Hij zei: “Terwijl je de Vier Tekens van het nationalisatieproces doorloopt, wordt je lichaam als een ballon die van boven naar beneden met water wordt gevuld. Water is het universele oplosmiddel en er is een wet van opvolging in die zin dat je je Wezen zal doordrenken met de hoogste vibratie/energie die je mogelijkerwijs kunt bereiken.De vibratie scheurt aan het weefsel van je Wezen, waardoor je Wezen elk moment van je bestaan uitzet/instort.

Tijdens die scheur trekt je Centrumstadium samen en vul je een vacuüm, een depressie, rond die scheur in het centrum van je Wezen. Het centrum van je Wezen is die plaats van absolute Verbondenheid tussen je ziel en je lichaam.

Related Post