Hoe word ik groter?

Persoonlijke ontwikkeling Alkmaar

De eigenlijke term “persoonlijke groei” werd bedacht door zelfhulpgoeroes om het proces te beschrijven van worden wie en waar je wilt zijn. groei als in nieuwe, onvoorspelbare, oncontroleerbare ontwikkeling. Dus, voor het doel van dit artikel, is die betekenis vrij letterlijk, zoals in de zoektocht om doelen te bereiken, een leven dat je echt wilt en verdient.

Je hoeft echter niet gelukkig te zijn met hoe de dingen zijn. Je kunt WAARDIG gelukkig zijn met hoe ze zijn, of je kunt een slechte les zijn in zelfverbetering, richting geven of wat je doel ook mag zijn. Ja, het kan best zijn dat je verwend moet worden, af en toe, door iemand die jouw unieke gaven en talenten begrijpt en waardeert. En daar zal altijd een prijs voor zijn, of daar nu tijd voor is in je leven of niet.

Maar, wist je dat er altijd een uitweg is? Er is een manier om de persoon te creëren die je je voorstelt, altijd. Het heet “De nieuwe look”. Je denkt misschien: “Ik gebruik mijn verstand om op mijn best te zijn, om mezelf groter te maken”, of je denkt misschien: “Ik ben te klein om les te geven”. Nee, je bent NIET klein! Jawel! Je nieuwe look is een acroniem voor verschillende sleutelwoorden en zinnen. Het primaire woord is : ADDELY STRAINING. Dit acroniem staat voor : Het toevoegen van religies, het toevoegen van etniciteiten, het toevoegen van geslacht (rogens = mannelijk, oestrogens = vrouwelijk) en het toevoegen van seksuele voorkeuren. Zij hebben al sinds het begin van de aarde methodes toegepast vanwege de gelijkmaker.

Telkens als je voelt dat je jezelf aan het verliezen bent, zul je nieuwe dingen vinden om het te vervangen. En natuurlijk zullen het oefeningen zijn om je ego te laten groeien. Het verlies in je perceptie van jezelf overkomt al diegenen die te lang op één gebied van hun leven blijven. De neiging zal je terugvoeren in de groter-dan-loze cyclus van het leven. Je zult ontdekken dat je moet bewegen; je moet handelen; je moet veranderen. De onderliggende houding met betrekking tot uw realiteit zal de verandering of niet-verandering bepalen die zal plaatsvinden in uw leven, of levens. Als u Kalmte en Kracht Uitkomsten bewaart is er GEEN angst dat u alleen verandering kunt bewerkstelligen. Op dit gebied moet u NOOIT toestaan dat u zich een slachtoffer voelt vanwege uw situatie, of die nu verloren is op zee of een verslaafde die heroïne uitslaat, u MOET blijven groeien en informeren en volhouden. Je bent zowel leerling als ouder, je moet elkaar koesteren en inspireren. Als je dat doet, manifesteert je perceptie van de ouder zich altijd als LIEFDE. Nu daarmee kunnen we beginnen, voor zover ik weet, met zijnsverten om je op je reis te helpen.

1. Je moet beseffen dat je elke dag sterker en beter wordt. Het is een soort gewoonte om groter te worden. U ZULT groter worden, net zoals u in de loop der jaren elke dag groter bent geworden, gewoon door elke dag een paar minuten voor uzelf te nemen. 2. U hoeft geen grote sprongen te maken om groter te worden, omdat u al op het hoogste punt van uw hoogtepotentieel zit. Het is dus NIET nodig om extreem hard te werken om groter te worden; het lijkt vanzelf te komen als onderdeel van het natuurlijke proces.3. Het moet hier echter wel gezegd worden dat er VEEL onrealistische Verschillende pogingen om groter te worden mislukken, of gewoon geen goede resultaten geven.

De meest populaire manier is de operatie om de ledematen te verlengen. Deze operatie sorteert voor op de pillen en poeders die je kansen om in de lengte te groeien verkwanselen. Helaas wordt de kwaliteit van de hele set, ook al is er onmiddellijk duidelijk sprake van een toename in lengte, sterk aangetast door het langdurige proces van de operatie, waardoor het bijna onmogelijk is om hetzelfde effect opnieuw te bereiken.

Een andere favoriete methode om groter te worden is door het strekken en uitlijnen van je botstructuren als onderdeel van een therapie. Ondanks de valse pogingen van diverse Pseudo-beoefenaars levert ook deze methode geen succesvolle resultaten op, wederom vanwege het feit dat alldLicatie plaatsvindt nadat de problematische botten zijn gemarkeerd, gereinigd en voorbereid op een nieuwe positie/tegenactuur.

Tenslotte is er nog een hardnekkige methode die veelbelovende resultaten geeft, namelijk de decompressietherapie. Aangezien deze therapie erop gericht is uw tussenwervelschijven te decompresseren, wordt aangenomen dat ze tot een toename van de hoogte leidt. De therapie werkt niet alleen om je lengte te vergroten, je kunt er ook spiermassa door kweken. Toch moet hier worden vermeld dat er ook nadelen aan deze methode kleven. Ten eerste kan het zeer kostbaar zijn, terwijl ook de honoraria zeer hoog kunnen zijn. Bovendien is het mogelijk dat deze behandeling niet hetzelfde effect heeft wanneer ze op opeenvolgende slachtoffers wordt toegepast. Belangrijker nog, het kan zelfs de afwijkingen van de tussenwervelschijven in de buurt van het ruggenmerg verergeren.

Related Post