Relatietherapie – 4 vragen die je jezelf moet stellen

Relatietherapie Breda

Wanneer je een programma voor relatietherapie volgt, werk je met dezelfde therapeut. Hij of zij zal echter niet het probleem of de oorzaak van het probleem bespreken. Dat is het feit dat sommige koppels naar relatietherapeuten gaan. In het algemeen zeggen ze dat 90% van de koppels naar professionele relatietherapie gaan omdat hun relatie met elkaar in principe normaal is. En het zijn de 10% die besluiten geen hulp te zoeken.

In directe relaties met u en met elkaar praat u over 4 vragen:

1. Zijn jullie gelukkig?

2. Houden jullie van elkaar?

3. Hoe is de relatie?

4. Waar gaat de relatie over?

De therapeut zal u de antwoorden op deze vragen onthullen. Het is heel belangrijk om ze te horen, zodat u weet hoe u deze problemen kunt oplossen. Ook kunt u vragen naar anderen die in het verleden in uw schoenen stonden, maar nu gelukkig zijn met hun huidige relatie met elkaar.

Iemand hebben om mee te praten over uw relatietherapie is misschien wel een succes, vooral als u nu getrouwd bent. U kunt met uw therapeut overleggen in een relatietherapiesessie. Of als u meer vragen heeft kunt u dit met de therapeut bespreken.

In elke vorm van relatietherapie heb je zeker zowel het “slachtoffer” als de “overwinnaar” nodig in het proces. Voor 14 mensen die zichzelf ongelukkig en onbemind hebben gevonden kan het moeilijk zijn de allerbeste therapeut te vinden. TheodoreEntity carpMeerderheid van de mensen zou zich willen bekeren om van anderen te leren wat te doen om hun relatie met elkaar te verbeteren. Bijvoorbeeld, na genoten te hebben van een volledige intimiteit, je realiserend dat de liefde je in de steek heeft gelaten, moet het een dwingende overweging zijn om op zoek te gaan naar de enige persoon die de situatie kan keren, toch? Zou het, alvorens een nobele keuze te maken voor professionele relatietherapie, beter zijn om jezelf eerst in wat ik noem “deze fase” te laten checken voordat het je partner overkomt?

In een relatietherapie voor stellen worden de verschillende aspecten van een relatie met elkaar in verband gebracht en van daaruit wordt een keuze gemaakt welk therapietraject van de therapeut je met je partner wilt gaan volgen. Natuurlijk is het essentieel om andere professionals te raadplegen in sommige levensaspecten en koppels kunnen die aandacht in relatietherapie toepassen die voor hen van nut zou zijn.

Coaching gaat door, zelfs nadat de kinderen zijn gegroeid. ongezonde relatie heeft modellering nodig – net als bij het stellen van persoonlijke doelen werken veel persoonlijke coachingstechnieken vanwege vier belangrijke factoren.

1. Het zelf: Het is echt belangrijk om jezelf te kennen om de leiding te nemen over je acties tegen geluk. Deel met de therapeut uw ideeën over deze kwestie.

2. De relatie: Neem samen de tijd om te analyseren hoe jullie willen dat jullie relatie is. Zo kunt u beter nagaan of u echt professionele relatietherapie nodig hebt.

3. De ander: Sommige koppels lijden onder een miserabele relatie met elkaar, gewoon door het gebrek aan communicatie. Daarom kies je best uit welke soorten therapie je echt gaat gebruiken met je partner.

4. De relatie: Samen managers Ravelelie en fantast die bestaan uit relaties met hun partner of zelfs hun vrienden. Het is een wijs besluit geweest om te voorkomen dat veel banen en mensen verloren gaan omdat hun relatiegezeur toevallig de enige factor is om op te letten.

In elke relatie is het een stap dat betekent dat er tal van redenen zijn die het vergezellen. Concentreer je dus altijd op de vele redenen die degenen die geleden hebben onder hun ongelukkige relatie kunnen hebben toegeschreven als hun enige probleem. Heb de moed voor je eigen geluk met de steun van je vriend of je partner.

Related Post