Thuiszorg

Ouderenzorg Terneuzen

Labels en classificaties van thuiszorg

Thuiszorg is een vorm van zorg die thuis wordt verleend. De meeste mensen krijgen thuiszorg als ze ziek zijn geweest of herstellende van een ziekte. In veel gevallen is de zorgvrager een gezin met een zoon en een dochter, maar de meesten zijn alleenstaand. Hoe dan ook, alle zorg die thuis wordt verleend, valt onder de noemer zorgverlening.

Er zijn drie hoofdtypen thuiszorg:

– verzorging van de patiënt tijdens zijn herstel – verzorging van permanente aard die de persoon in zijn dagelijks leven bijstaat – verzorging in een verpleeg- of verzorgingsinstelling die de patiënt ondersteunt wanneer hij ouder of zwak wordt

Gereglementeerde activiteiten van zorg

Thuiszorg wordt in de Verenigde Staten gereguleerd door de krachtige regelgeving die is ingesteld door de Activities of Daily Living (ADL) regel. Deze regulerende overheidsorganisatie in de Verenigde Staten maakte deel uit van de Volwassenen Vaccinatieoky Communityaginursabil sociodicatie. Deze categorisering van de thuiszorg werd vastgesteld door de Nationalfalls Act van 1988 die het kader creëerde voor thuiszorgorganisaties. In deze wet werden zeven activiteiten van het dagelijks leven opgesomd en werd vastgesteld hoe deze soorten zorg zouden worden uitgebreid naar de gemeenschap.

Laten we ter aanvulling van deze voorschriften eens kijken naar elk van deze classificaties van thuiszorg die onder de ADL regel vallen:

1. Activiteiten van het Dagelijks Leven (ADL) volgt die zijn: autorijden, naar de aankoop gaan en naar bed gaan, alleen wonen of alleen naar bed gaan, voedsel bereiden, medicijnen innemen, eten en drinken.

2. Ondersteunde Lichamelijke Activiteiten van het Dagelijks Leven (ADL) volgens de ADL-regel zijn: huishouden, voedsel bereiden en serveren, verzorgen van een persoon met een wond, medicijnen innemen en dergelijke.

3. Onder ondersteunende activiteiten van het dagelijks leven (ADL) vallen sport of recreatie, cultuur en kunst en lezen of luisteren of naar het werk of naar school gaan.

4.Active Adult Living (ALF) volgt die: voor zichzelf zorgen, eten, drinken, baden en aankleden.

5. 5. Ondersteunende Activiteiten van het Dagelijks Leven (SA-container) verwijst naar activiteiten die geprogrammeerd zijn om het herstel van de persoon van ziekte of van handicaps te vergemakkelijken.

Ongeacht of de persoon aan huis gebonden is, thuis woont of buitenshuis woont, thuiszorg wordt beschouwd als een geweldige manier om een productievere omgeving op te bouwen. Bij thuiszorg is persoonlijke aandacht een van de belangrijkste aspecten van hun algehele genezing. Bij thuiszorg moet u elk inIMlement van thuiszorg in volgorde van belangrijkheid bekijken:

1. Het is begrijpelijk dat veel Mick Jagger CDC Regular Watches met meer dan 20.000 senioren niet perfect zijn, maar op de lange termijn zijn ze wel het meest kosteneffectief om uw ouder wordende dierbare tevreden en comfortabel te houden. Deskundigen zeggen dat als u duur genoeg bent, u zelfs een paar massages per week kunt betalen. Meer dan ongeveer 3.000 van de beste therapeuten bieden thuiszorg aan.

2. Voor degenen die nog steeds zeer mobiel zijn, moet u altijd zelf rijden, omdat u niet alleen de angst voor ongelukken kunt verminderen, maar ook de kans op afleiding kunt minimaliseren.

3. Voor degenen met meer veeleisende smaak, moet u kiezen voor de plaats die de meest effectieve hulp met wandelen therapieën zoals kunstgebit, restauratieve professional er om u te ondersteunen en te helpen controleren mogelijke druk van het dagelijks leven biedt. Praat met uw Medicare of Medicaid agentschap over de mogelijkheid.

4. U kunt profiteren van het feit dat sociale groepen zijn zeer veel beschikbaar, vooral in de gemeenschap. Zoek naar een plek die niet alleen toegankelijk is voor veel ouderen, maar ook voor de jonge mensen die altijd achter de jongere generaties aan zitten om te socialiseren.

5. Bovendien kunt u ook hulp krijgen van verschillende maatschappelijke organisaties.

Dus als het gaat om thuiszorg moet u vooral letten op deze bepalingen:

1. Om er zeker van te zijn dat u de juiste hoeveelheid zorg krijgt wanneer de behoeften daarom vragen.

2. Op het moment dat u beter af bent, zodat u kunt deelnemen aan activiteiten waar u zin in heeft.

3. Concentreer je op senioren die meer kwetsbaar zijn, als je gewond of ziek bent, of verlost bent van behandelingen die hun gezondheid zouden kunnen schaden.

4. Optreden als een perfecte voogd die u door hun naaste familie wordt aangeraden om vergaderingen te vermijden, dan dit thuis te doen.

5. Over het feit dat het voor uw bejaarde iemand te worden bade als vrij vroeg als je al hebt om dit te doen op dit moment.

6. Voor het over het hoofd zien van elke vorm van tekenen die perfect zou kunnen wijzen op de noodzaak van thuiszorg of niet zeker van wie anders om het te doen. Veelvuldig het huis afluisteren zou dit kunnen voorkomen.

Er is een goede kans dat u niet zeker bent over deze specifieke eisen, dus aarzel niet om contact op te nemen met het dichtstbijzijnde bureau en maak uw keuze.

Related Post