Wat zijn de voordelen van het gebruik van een vitamine

Geen energie

Het punt met vitamine A zuur is dat het niet oplosbaar is in water. Het is eigenlijk vrij moeilijk op te lossen en de langdurige potentie ervan is erkend door de medische gemeenschap.

We hebben allemaal die vrouwen gezien die problemen hebben met het normale verouderingsproces dat kan worden toegeschreven aan een lage waterconsumptie. Dat heeft alles te maken met het feit dat veel plantaardige voedingsstoffen onverteerbaar zijn en andere voedingsstoffen zoals vlees, vis, melk en kaas nodig hebben om goed te gedijen. Gelukkig hoeft u niet te lijden onder dergelijke ellende als u de consumptie van vitamine A in uw dagelijkse voeding opneemt.

Het eten van wortelen, sinaasappelen, groenten, broccoli en andere groenten en fruit die rijk zijn aan vitamine A kan de productie van peptide en collageen bevorderen, waardoor de tekenen van veroudering worden geminimaliseerd en je wordt beschermd tegen schade aan je huid.

Niet alleen wortelen en sinaasappelen bevatten aanzienlijke hoeveelheden vitamine A. Noten, eieren, tarwekiemen, gedroogde bonen en bladgroenten zijn slechts andere bronnen van waardevolle plantaardige bronnen van vitamine A. De permenentaire boon bevat ongeveer vijftig keer meer vitamine A dan een equivalente hoeveelheid wortelen.

Tarwekiemen, gedroogde bonen en bladgroenten zijn ook zeer rijk aan vitamine E, die helpt de haarvaten sterker te maken en de teint van de huid te verbeteren.

Related Post